Pikkujouluterveiset Puolasta

Poplatekcrew valtasi Varsovan

Glock-pistooleja, historian havinaa, maineikkaita nähtävyyksiä ja maailmankuuluja oluita – näitä kaikkia mahtui Poplatekin pikkujoulureissuun Varsovaan, jota vietettiin tuttuun tapaan tammi-helmikuun vaihteessa. Tässä kirjoituksessa kerromme tarkemmin, miten matkakohde valikoitui ja mitä Poplatekcrew’n päänmenoksi oli juonittu.

Tällä kertaa reissukohteena oli Puolan helmi, Varsova, jonka ihmeistä parikymmentä crewlaista sai nauttia yhden viikonlopun verran. Poplatekin aiemmilla pikkujoulureissuilla on tutustuttu mm. Tallinnaan, Pietariin ja Tampereeseen. Perinteiseen tapaan reissusuunnittelu käynnistyi joulukuulla, ja suunnittelutiimiin pääsivät mukaan kaikki halukkaat. Reissun kohteen ja sisällön osalta tiimi sai vapaat kädet toteutukselle.

Pikkujoulureissut ovat Poplatekin perinne! Joka vuosi keksitään jotain uutta, ja aina on eri porukka suunnittelemassa reissua. Tällä kertaa päädyimme Varsovaan, joka edusti meistä monelle neitseellistä maaperää.

Cyberturvajoukot tositoimissa

Kuten kuvioon kuuluu, viikonloppu oli täynnä toimintaa ja loistavaa tunnelmaa. Varsovan valloitus käynnistettiin päräyttävästi paikallisella ampumakerholla, jossa raskaasti aseistettu Poplatekcrew pääsi nauttimaan ruudin kärystä. Elämyksellisestä tulikasteesta oli hyvä suunnata parantamaan maailmaa puolalaisen keittiön antimien ja paikallisten oluiden äärelle.

 

Reissun kohokohtiin lukeutui myös lauantainen kaupunkikierros, jossa kaupungin päänähtävyydet valloitettiin rastitehtävien muodossa. Illallinen nautittiin musiikkiteatteriesityksen säestämänä.

 

Matka oli täynnä hetkiä, joita muistellaan vielä pitkään. Ehdottomasti parasta oli viettää aikaa hyvällä porukalla. On myöskin hauska huomata, että tutuista työkavereista löytyy reissussa aivan uusia ulottuvuuksia. Pikkujouluista jäi kaikin puolin mukava mieli.

 

Poplatekilla yhteiset pikkujoulureissut ovat perinne, jota aiotaan vaalia vastedeskin. Reissut luovat ainutlaatuista yhteishenkeä. Hyvän matkan jälkeen maistuu myös arki – ainakin seuraavaan reissuun asti!

 

Pikkujoulureissuissa yllätyksellisyys on parasta. Onneksi emme siis vielä tiedä, minne seuraavaksi suunnataan.

 


Haluatko mukaan reissuille sekä mahtavaan työpaikkaan? Hae meille jo tänään!

Tommi Heikkinen

Senior Usability Engineer

Konsultin näkökulma

Uudistamassa Veikkauksen myyntiä

Poplatekcrew matkustaa

ROOMA – Artisokkaa, yöllisiä gelatoja ja oransseja sadeviittoja

Työntekijät omistajiksi

Poplatek käynnisti vuosittaisen henkilöstöannin – Puolet työntekijöistä siirtyi yrityksen omistajiksi

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.