Pikkujouluterveiset Puolasta

Poplatekcrew valtasi Varsovan

Glock-pistooleja, historian havinaa, maineikkaita nähtävyyksiä ja maailmankuuluja oluita – näitä kaikkia mahtui Poplatekin pikkujoulureissuun Varsovaan, jota vietettiin tuttuun tapaan tammi-helmikuun vaihteessa. Yhtenä tapahtuman järjestäjistä toiminut Tommi Heikkinen valottaa, miten matkakohde valikoitui ja mitä poplalaisten päänmenoksi oli juonittu.

Tällä kertaa reissukohteena oli Puolan helmi, Varsova, jonka ihmeistä parikymmentä poplalaista sai nauttia yhden viikonlopun verran. Poplatekin aiemmilla pikkujoulureissuilla on tutustuttu mm. Tallinnaan, Pietariin ja Tampereeseen. Perinteiseen tapaan reissusuunnittelu käynnistyi joulukuulla, ja suunnittelutiimiin pääsivät mukaan kaikki halukkaat. Heikkisen mukaan reissun kohteen ja sisällön osalta tiimi sai vapaat kädet toteutukselle.

Pikkujoulureissut ovat Poplatekin perinne! Joka vuosi keksitään jotain uutta, ja aina on eri porukka suunnittelemassa reissua. Tällä kertaa päädyimme Varsovaan, joka edusti meistä monelle neitseellistä maaperää.

Tommi Heikkinen, Senior Usability Engineer
Poplatek Oy

Cyberturvajoukot tositoimissa

Kuten kuvioon kuuluu oli viikonloppu täynnä toimintaa ja loistavaa tunnelmaa. Varsovan valloitus käynnistettiin päräyttävästi paikallisella ampumakerholla, jossa raskaasti aseistetut poplalaiset pääsivät nauttimaan ruudin kärystä. Elämyksellisestä tulikasteesta oli hyvä suunnata parantamaan maailmaa puolalaisen keittiön antimien ja paikallisten oluiden äärelle. Reissun kohokohtiin lukeutui myös lauantainen kaupunkikierros, jossa kaupungin päänähtävyydet valloitettiin rastitehtävien muodossa. Ilallinen nautittiin musiikkiteatteriesityksen säestämänä.

 

– Matka oli täynnä hetkiä joita muistellaan vielä pitkään. Ehdottomasti parasta oli viettää aikaa hyvällä porukalla. On myöskin hauska huomata että tutuista työkavereista löytyy reissussa aivan uusia ulottuvuuksia. Pikkujouluista jäi kaikin puolin mukava mieli, sanoo Heikkinen.

 

Poplatekilla yhteiset pikkujoulureissut ovat perinne, jota aiotaan vaalia vastedeskin. Heikkisen mukaan reissut luovat ainutlaatuista yhteishenkeä. Hyvän matkan jälkeen maistuu myös arki – ainakin seuraavaan reissuun asti!

 

– Pikkujoulureissuissa yllätyksellisyys on parasta. Onneksi emme siis vielä tiedä, minne seuraavaksi suunnataan, sanoo Heikkinen.

 


 

Haluatko mukaan reissuille sekä mahtavaan työpaikkaan? Hae meille jo tänään!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Firma kasvaa, osaaminen vahvistuu

Kolme uutta kasvoa liittyi Poplatekcrew’n riveihin

Poplatekcrew kasvoi nuorella osaajalla

Aktiivisuus työnhaussa kannattaa

Työntekijät omistajiksi

Poplatek käynnisti vuosittaisen henkilöstöannin – Puolet työntekijöistä siirtyi yrityksen omistajiksi

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.