Vahvaa osaamista pilvipalvelujen koko elinkaarelle

AWS-pilvipalvelut vaativille järjestelmille

Olemme apunasi koko pilvistrategian elinkaaren ajan – ensimmäisistä taloudellisista ja teknisistä suunnitelmista aina käyttöönottoon ja tuotantoon sekä pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

AWS koulutus

Poplatekin AWS Kickstart -työpajasta saat kattavan käsityksen AWS-ympäristön mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan tehostamisen että kustannussäästöjen näkökulmasta. Työpaja kiteyttää liiketoimintatarpeesi selkeiksi käyttötapauksiksi ja teknisiksi vaatimuksiksi.

Lue lisää

Pilvipalvelujen konsultointi ja määrittely

Pilvistrategialla AWS-palvelujen koko potentiaali kerralla haltuun. Määritämme kanssasi toimintatavat, prosessit ja työkalut, jotka mahdollistavat pilvipalvelujen nopean käyttöönoton ja rakennamme arkkitehtuurille selkeän kehittämisstrategian. Autamme tehostamaan pilvipalvelujen hyödyntämistä sekä viemään järjestelmiä entistä laajemmin pilveen.

Migraatio

Hallittu siirtymä on pilvipalvelujen a ja o. Osaava ja kokenut AWS-tiimimme vie työkuormasi sujuvasti pilveen. Huolellinen ennakkosuunnittelu ja riskien määrittely sekä täsmällinen aikataulutus minimoi käyttökatkot. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

Pilvipalvelujen operointi ja valvonta

Automatisoitu ja pitkälle kehitetty valvonta takaa pilvipalvelujesi toimintavarmuuden. Kokenut tiimimme valvoo AWS-ympäristösi toimintaa ja tietoturvaa kellon ympäri. Päivystämme sovelluksia, tietokantoja ja verkkoyhteyksiä puolestasi ja varmistamme järjestelmän saatavuuden ja nopean reagoinnin poikkeustilanteissa. Tietoturva on meille tärkeää – reagoimme tietoturvapoikkeamiin välittömästi, jotta verkkoympäristösi pysyy turvallisena.

Lue lisää

AWS IoT -järjestelmät

Internet Of Things -laitteiden määrä kasvaa maailmassa räjähdysmäisesti. Uusien teknologioiden myötä mittausdataa voidaan kerätä yhä erilaisemmista ympäristöistä. Poplatek auttaa asiakkaitaan IoT-mittauslaitteiden ja niiden keräämän datan integroinnissa yrityksen prosesseihin. Poplatekin AWS IoT -alusta on tuotteistettu lähestymistapa helppoon datan keräämiseen, analysointiin ja tiedolla johtamiseen. Kokemuksemme erilaisista IoT-sensoreista ja -protokollista, kuten NB-IoT ja LoraWAN, auttavat asiakkaitamme saamaan nopeaa liiketoimintahyötyä heille tärkeistä järjestelmistä kerätystä datasta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

READ OUR WHITE PAPER

Leveraging the cloud in software development

Kickstarttaa AWS-pilvipalveluihin! Kiteytä käyttötapaukset ja nappaa kerrasta kiinni AWS-ympäristön mahdollisuuksista! Lue lisää >