Vahvaa osaamista pilvipalvelujen koko elinkaarelle

AWS-pilvipalvelut vaativille järjestelmille

Olemme apunasi koko pilvistrategian elinkaaren ajan – ensimmäisistä taloudellisista ja teknisistä suunnitelmista aina käyttöönottoon ja tuotantoon sekä pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen.

Säästökartoitus

Selkeitä säästöjä heti kättelystä. Poplatekin AWS-pilvipalvelujen säästökartoitus osoittaa organisaatiosi sisältä sellaiset työkuormat, sovellukset ja prosessit, joiden vienti pilveen tuottaa välitöntä kilpailuetua ja säästöä.

Pilvipalvelujen konsultointi ja määrittely

Pilvistrategialla AWS-palvelujen koko potentiaali kerralla haltuun. Määritämme kanssasi toimintatavat, prosessit ja työkalut, jotka mahdollistavat pilvipalvelujen nopean käyttöönoton ja rakennamme arkkitehtuurille selkeän kehittämisstrategian. Autamme tehostamaan pilvipalvelujen hyödyntämistä sekä viemään järjestelmiä entistä laajemmin pilveen.

Migraatio

Hallittu siirtymä on pilvipalvelujen a ja o. Osaava ja kokenut AWS-tiimimme vie työkuormasi sujuvasti pilveen. Huolellinen ennakkosuunnittelu ja riskien määrittely sekä täsmällinen aikataulutus minimoi käyttökatkot. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

Pilvipalvelujen operointi ja valvonta

Automatisoitu ja pitkälle kehitetty valvonta takaa pilvipalvelujesi toimintavarmuuden. Kokenut tiimimme valvoo AWS-ympäristösi toimintaa ja tietoturvaa kellon ympäri. Päivystämme sovelluksia, tietokantoja ja verkkoyhteyksiä puolestasi ja varmistamme järjestelmän saatavuuden ja nopean reagoinnin poikkeustilanteissa. Tietoturva on meille tärkeää – reagoimme tietoturvapoikkeamiin välittömästi, jotta verkkoympäristösi pysyy turvallisena.

AWS IoT -järjestelmät

Internet Of Things -laitteiden määrä kasvaa maailmassa räjähdysmäisesti. Uusien teknologioiden myötä mittausdataa voidaan kerätä yhä erilaisemmista ympäristöistä. Poplatek auttaa asiakkaitaan IoT-mittauslaitteiden ja niiden keräämän datan integroinnissa yrityksen prosesseihin. Poplatekin AWS IoT -alusta on tuotteistettu lähestymistapa helppoon datan keräämiseen, analysointiin ja tiedolla johtamiseen. Kokemuksemme erilaisista IoT-sensoreista ja -protokollista, kuten NB-IoT ja LoraWAN, auttavat asiakkaitamme saamaan nopeaa liiketoimintahyötyä heille tärkeistä järjestelmistä kerätystä datasta.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jukalta!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Tai jätä yhteystietosi meille:


AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Kickstarttaa AWS-pilvipalveluihin! Kiteytä käyttötapaukset ja nappaa kerrasta kiinni AWS-ympäristön mahdollisuuksista! Lue lisää