Tabletista helppo kauppiaskäyttöliittymä – mPOS sujuvoittaa Europark Finland Oy:n pysäköintimaksuja

Europark Finland Oy:n kuudessa pysäköintihallissa on viime keväästä lähtien vastaanotettu korttimaksuja Android-tablettien avulla. Europark Finlandin Service Managerin, Miguel Ferreiran mukaan Poplatekin mPOS-mobiilisovellus toi näppärän ratkaisun akuuttiin tarpeeseen. –Asiakaspalvelumme vanhat maksupäätteet tulivat tiensä päähän ja tarvitsimme nopeasti tilalle uudet koneet sirukorttimaksujen vastaanottamiseksi. Poplatekilta saimme samassa paketissa modernit maksupäätteet sekä helpon käyttöliittymän, kertoo Ferreira.

Poplatek_case-Ray.jpg

Nopeus ja helppous ovat avainsanoja onnistuneelle maksutapahtumalle. Siinä missä ennen piti siirrellä maksupäätettä tiskin yli, tai hankkia maksupäätevalmistajan erillinen merchant unit -laite maksupäätteiden ohjaukseen, piisaa siihen nyt pelkkä Android-softa. mPOS-sovelluksella voi ohjata maksupäätteen toimintoja ja tulostaa myynnistä kuitin maksupäätteen tulostimella, ilman että myyjän tarvitsee erikseen koskea koneeseen. Tämä helpottaa myyjien työtä ja vapauttaa tilaa kassatiskiltä.

– mPOS tekee maksamisesta sujuvaa sekä asiakkaalle että myyjälle. Mobiilisovelluksessa turha näppäily on karsittu minimiin. Langaton tekniikka, nopeat tuotepikavalinnat ja summan syöttö sekä kuitin kirjoitus suoraan maksupäätteestä vauhdittavat asiointia entisestään, toteaa Poplatekin toimitusjohtaja Mikko Virtanen.

Modernit maksamisen ratkaisut tarpeesta tinkimättä

Poplatek on tehnyt Europark Finlandin kanssa yhteistyötä maksamisen saralla jo pidempään. Tavoitteena on lähitulevaisuudessa integroida koko Europark Finlandin pysäköintijärjestelmä maksuautomaatteja, pylväitä ja puomeja myöten yhteensopivaksi Poplatekin maksupalvelun kanssa. Siihen asti mPOS palvelee toimivana tilapäisratkaisuna, mikä on Ferreiran mukaan osoitus yhteistyön monipuolisuudesta.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Poplatekiin. Heiltä löytyy vahvaa osaamista eri maksamisen tarpeissa ja langat pysyvät hyvin hyppysissä. Sekä pitkäjänteiset kehitysprojektit että nopeat pilotit saadaan sujuvasti ja hallitusti maaliin, kiittää Ferreira.

Nopeuta maksutapahtumia mobiililla myyntipisteellä!

Aika on rahaa –myös myymälätiskillä. Kassa- ja tuotehallintajärjestelmiin integroitava mPOS parantaa myynnin kannattavuutta ja asiakaskokemusta. Kysy lisää!