Hilu-festariraha tekee tapahtumamaksamisesta nopeaa ja huoletonta

Hyvästit jonoille ja junnaaville maksutapahtumille – Poplatekin Hilu-festariraha helpottaa maksamista massatapahtumissa karistamalla käteishävikkiä ja sujuvoittamalla maksutapahtumia. Helsingin juhlaviikoilla päivänvalon nähnyt uusi maksuväline heilautti tapahtuman vip-vieraat jonon perältä kassalle yhdessä hujauksessa.

Hilu_landari.jpg

Massatapahtumille tyypilliset pitkät kassajonot ja kadonneet käteisvarat ovat pian historiaa. Tästä kiitos kuuluu Poplatekin Hilu-festarirahalle. Tapahtumajärjestäjien toiveesta kehitetty uusi prepaid-maksuväline voidaan sijoittaa esimerkiksi rannekkeelle, avaimenperään tai erilliselle kortille, ja sillä voidaan maksaa kaikilla Poplatekin korttimaksupäätteillä.

– Enää ei lompakkoa tarvitse kassalla kaivaa esiin. Ranteessa kulkeva Hilu veloittaa maksun lähimaksun tapaan välittömästi korttimaksupäätteestä, mikä säästää parhaimmillaan minuutteja yhtä maksutapahtumaa kohden. Kun maksutapahtumia on päivässä kymmeniä tuhansia, tämä on merkittävä lisäarvo nykyiseen, toteaa Poplatekin toimitusjohtaja Mikko Virtanen.

Käteisetön maksaminen tuo säästöä

Käteisen käyttö maksuvälineenä vähenee radikaalisti. Suurtapahtumissa jo 60–70 prosenttia maksuista tehdään kortilla. Tapahtumien maksuliikenneratkaisuja toteuttavan Adcoden toimitusjohtajan, Antti Soisalon, mukaan tapahtumajärjestäjille ja -myyjille käteisetön maksaminen tuo selviä säästöjä.

– Myyjälle käteisen vastaanotto ja käsittely on korttimaksamista monin verroin kalliimpaa ja riskialttiimpaa. Isojen käteisvirtojen hallinta edellyttää tarkkoja turvakuljetuksia, minkä lisäksi käteishävikki syö tulosta massatapahtumissa, toteaa Soisalo.

Soisalon mukaan aidosti toimivaa käteisettömän maksamisen vaihtoehtoa on festaripiireissä toivottu hartaasti. Hybridi-mallin mukainen Hilu solahtaa luontevasti muiden maksutapojen rinnalle. Helsingin juhlaviikkojen tilaisuudessa Hilua hyödynnettiin vip-vieraiden tarjoilussa.

– Hilu toimi todella sujuvasti. Samalla korttimaksupäätteellä pystyimme vastaanottamaan myös perinteiset kaikki korttimaksut, mikä teki palvelusta helppoa ja nopeaa, toteaa ravintolatelttaa emännöinyt Maija Ahokas.

– Myynnin ja maksukokemuksen kannalta olennaista on, että aina kaikki maksutavat käy. Etukäteen ladatun Hilu-rahan ehtyessä asiakas voi vaihtaa joustavasti muuhun maksutapaan, sanoo Soisalo.

VIP-edut keskitetysti Hilulle

Vippimaksuvälineenä tapahtuman vieraita ilahduttanut Hilu koettiin luontevaksi maksutavaksi ja tapahtumassa virisi viljalti uusia ideoita Hilun osalta. Tekeillä on muun muassa uusi sovellus vieraiden kestitykseen, jolla tilaisuuden emäntä tai isäntä voi helposti ladata Vip-hiluja ja seurata etujen käyttöä. Soisalon mukaan festarikäytössä Hilu tekee Vip-etujen tarjoamisesta ja lunastuksesta helppoa kaikille osapuolille.

– Drinkkiliput ja erilliset arvosetelit saadaan vihdoin sähköiseen muotoon. Lippulappusten jäädessä pois myyjä säästyy aikaa vieviltä jälkitöiltä. Reaaliaikaisen velotuksen myötä etujen käyttöä on myös entistä helpompi seurata ja hallinnoida.

Tee sujuvasta maksamisesta tapahtumasi tunnusmerkki!

Näpsäkkä ranneke, kätevä avaimenperä tai erillinen kortti – Poplatekin Hilu muuntuu valitsemaasi muotoon tarpeen ja tapahtuman mukaan. Latausperiaatteella toimiva Hilu aktivoidaan tapahtumaa varten käyttöön, jonka jälkeen se on välittömästi käytettävissä alueen myyntipisteissä. Hilun ulkoasu on täysin personoitavissa brändin tai tapahtuman mukaan.

Lue lisää Hilusta

Tee sujuvasta maksamisesta tapahtumasi tunnusmerkki!

Näpsäkkä ranneke, kätevä avaimenperä tai erillinen kortti – Poplatekin Hilu muuntuu valitsemaasi muotoon tarpeen ja tapahtuman mukaan. Latausperiaatteella toimiva Hilu aktivoidaan tapahtumaa varten käyttöön, jonka jälkeen se on välittömästi käytettävissä alueen myyntipisteissä. Hilun ulkoasu on täysin personoitavissa brändin tai tapahtuman mukaan. Tilaa Hilu tapahtumaasi!