Korttimaksuominaisuus kasvattaa mobiililipun kysyntää

Suursuosittu HSL:n mobiililippusovellus sai vuoden alusta odotetun maksutapauudistuksen. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella nyt myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville. Tekstiviestilipusta syntynsä saaneen menestyssovelluksen kehitysresepti on selkeä.

Poplatek_case-Ray.jpg

– Maksamisen tulee olla asiakkaalle kätevää, turvallista ja nopeaa. Uusi korttimaksuominaisuus palvelee etenkin yritysliittymien haltijoita ja turisteja, joille aiempi operaattorilaskutukseen perustunut maksutapa ei soveltunut, taustoittaa HSL:n teknologiaratkaisujen ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaara.

– Korttimaksuominaisuuden helppokäyttöisyys huomioitiin esimerkiksi sovelluksen korttiholvilla. Näin käyttäjä voi halutessa tallentaa korttitiedot sovellukselle, mikä nopeuttaa asiointia jatkossakin, HSL:n johtava mobiili- ja nettimyynnin asiantuntija Satu Rönnqvist kertoo.

Korttimaksuominaisuuden kehittämiseen tartuttiin Poplatekin avulla. Rönnqvistin mukaan yhteistyö on ollut onnistunut, sillä Poplatekilla asiakkaan tarpeet ymmärretään ja huomioidaan hyvin. Korttimaksuominaisuuden maksupuolen näkymät räätälöitiin täysin HSL:n tarpeisiin.

– Poplatekin ketteryys ja vahva näkemys maksutavoista tuki projektia alusta loppuun asti. Poplatek reagoi nopeasti ja heillä on kyky ottaa koppia asioista. Monimutkaisetkin asiat osataan avata asiakkaan tasolle, vaikkapa fläpille piirtäen, jolloin niihin on helppo ottaa kantaa ja valita vaihtoehdoista meille sopivin, kiittää Rönnqvist.

Poplatek auttaa kehittämään moderneja maksamisen tapoja

Uusi ominaisuus on otettu Vaattovaaran mukaan erinomaisesti vastaan. Korttimaksuominaisuuden lanseeraus näkyi tuoreeltaan piikkinä sovelluksen latausmäärissä, joita on tähän mennessä kertynyt jo 340 000.

– Mobiililippuja myydään 10 000 päivässä. Kuukausi lanseerauksen jälkeen jo 20 prosenttia lipuista ostetaan korttimaksun kautta, iloitsee Vaattovaara.

HSL:n mobiililippu on erittäin toimiva tuote, jota kehitetään aktiivisesti eteenpäin. Tämän lisäksi monia uusia tuotteita ja maksutapoja on suunnitteilla – hyvässä yhteistyössä Poplatekin kanssa.

– Poplatekin tarjoama asiantuntemus lisää tietoisuuttamme maksamiseen liittyvistä asioista, toteaa Rönnqvist.

– Maksamisen asiat ovat varsin kimurantteja. On erittäin hyvä, että meillä on osaava asiantuntijataho käytettävissä, joka tietää mitä tehdään ja missä alalla mennään, summaa Vaattovaara.


Kasvata myyntiä kitkattomilla maksuratkaisuilla!

Haluatko sujuvoittaa maksamista tai kehittää kokonaan uuden tavan maksaa? Poplatekin modernien maksuratkaisujen avulla tarjoat asiakkaillesi entistä paremman maksukokemuksen. Kysy lisää!