Palvelemme ideasta ylläpitoon

Halusitpa kehittää kokonaan uuden maksutavan tai sujuvoittaa vanhaa, asiantuntijoidemme avulla onnistut varmasti. Osta osissa tai tilaa koko ohjelmistoprojekti meiltä.

Konseptointi ja käyttötapaukset

Saumaton maksukokemus syntyy kohderyhmän tuntemisesta. Määrittelemme yhdessä palvelun tavoitteet, käyttäjäprofiilit ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten soveltuvat maksuratkaisut. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Tekninen määrittely ja toteutus

Ketterä ohjelmistokehitys takaa onnistuneen lopputuloksen. Käytämme iteratiivista projektimallia, mikä mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan reagoinnin muutoksiin. Moderni ohjelmistoarkkitehtuuri, nykyaikaiset teknologiavalinnat ja automatisoitu testaus takaavat ratkaisuillemme pitkän elinkaaren ja jouhevan jatkokehityksen.

Sertifiointi

Tietoturva ja transaktiovarmuus ovat meille kunnia-asia. PCI DSS on kansainvälisten korttiyhtiöiden ylläpitämä turvallisuusstandardi, joka koskee kaikkia korttimaksuja vastaanottavia ja maksukorttitietoa käsitteleviä palveluntarjoajia. PCI-sertifioituna toimijana voimme joko avustaa tai huolehtia koko sertifiointiprosessista puolestasi.

Käyttöönotto

Uuteen palveluun siirtyminen on kitkatonta niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat sujuvasta käyttöönotosta, sen aikaisesta ylläpidosta ja tarvittaessa myös käyttökoulutuksesta. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja sitä kautta liiketoiminnalle.

AWS-ylläpito ja kehitys

DevOps-mallissa ohjelmistokehitys ja järjestelmäylläpito ovat yksissä käsissä. Malli parantaa palvelun toimintavarmuutta, alentaa kustannuksia ja mahdollistaa automaation hyödyntämisen ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa. Jatkokehitys on nopeampaa, päivityksiin ei tule katkoksia ja uusia ominaisuuksia saadaan tuotantoon vaikka päivittäin.