Poplatek AWS-partneriksi

Vahvaa osaamista AWS-ylläpitoon ja pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen

Poplatek on virallinen Amazon Web Services -partneri. CSA-sertifioidut asiantuntijamme auttavat yritystäsi AWS-pilvipalvelujen kustannustehokkaassa ja turvallisessa käyttöönotossa sekä edistyneessä pilvipohjaisessa ohjelmistokehityksessä.

Amazon Web Services (AWS) on yksi maailman tunnetuimmista pilvipalvelujen tuottajista. AWS tarjoaa monipuolisen valikoiman työkaluja verkkopalvelujen rakentamiseen ja skaalautuvien pilvilaskentaympäristöjen luomiseen.

 

AWS Partner Network (APN) -yritykset ovat alansa johtavia ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaita ympäri maailman joustavien ja innovatiivisten pilvipalveluratkaisujen hyödyntämisestä.

Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisaation haasteissa. Syvän AWS-ymmärryksen ja ohjelmistokehitysosaamisen ansiosta takaamme yrityksille parhaan mahdollisen edun pilvipalvelujen hyödyntämisestä sekä pilvipohjaisessa ohjelmistokehityksessä.

 

Jukka Nokso-Koivisto, Myyntijohtaja

Poplatek Oy

Palvelun saatavuus, helpompi ylläpito ja toteutuneen käytön mukaan maksettava kapasiteetti tuovat merkittäviä kustannussäästöjä perinteisiin konesaleihin verrattuna, mikä on kiihdyttänyt pilvipalvelujen käyttöönottoa yrityksissä. Myös Suomalaisen rahapeliyhtiö Veikkauksen maksuliikenne on Poplatekin AWS-pilvipalvelussa.

 

AWS tarjoaa joustavaa ja skaalautuvaa ylläpitokapasitettia

AWS tarjoaa myös lukuisia kehittyneitä ominaisuuksia ja työkaluja, joita voidaan hyödyntää tehokkaassa ja turvallisessa ohjelmistokehityksessä koko järjestelmän arkkitehtuurista lähtien. Pilvipalvelu tarjoaa yritysten käyttöön ylläpitokapasiteettia erittäin joustavasti ja skaalautuvasti.

Paras hyöty pilvipalveluista saadaan, kun järjestelmät suunnitellaan alusta alkaen serverless-ratkaisuja ja AWS:n muita ominaisuuksia hyödyntäen. Tässä erityisosaamisessa haluamme kirittää kaikkia asiakkaitamme.

Jukka Nokso-Koivisto, Myyntijohtaja

Poplatek Oy


 

Kiinnostuitko AWS-pilvipalveluista? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Poplatekcrew pohtii

AWS avasi datakeskuksen Tukholmaan – mitä se tarkoittaa suomalaisille?

Uusi Amazon Web Services:n datakeskus avautui Tukholman seudulle tuoden Amazonin pilvipalvelut taas lähemmäs meitä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Korkea tietoturva minimoi riskit

PCI-sertifioitu POps-pilvipalvelu suuryrityksille

Poplatek Oy tuo markkinoille suuryrityksille soveltuvan korkean tietoturvan POps-pilvipalvelun, PCI DSS tietoturva-auditoitu ja -sertifioitu vastaa EU:n tiukkoihin tietoturvavaatimuksiin. Turvalliselle, skaalautuvalle ja kustannustehokkaalle pilvipalvelulle on tällä hetkellä huutava tarve, sillä yritysten on valmistauduttava EU:n tietosuoja-asetukseen.

Poplatekcrew kasvaa

Poplatekin pilviosaaminen vahvistuu jälleen

Poplatekin asiantunteva rivistö kasvaa. Uusi vuosi 2019 starttasi tehokkaasti kolmella uudella työntekijällä.

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.