Poplatek AWS-partneriksi

Vahvaa osaamista AWS-ylläpitoon ja pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen

Poplatek on virallinen Amazon Web Services -partneri, AWS Solution Provider ja jälleenmyyjä. CSA-sertifioidut asiantuntijamme auttavat yritystäsi AWS-pilvipalvelujen kustannustehokkaassa ja turvallisessa käyttöönotossa sekä edistyneessä pilvipohjaisessa ohjelmistokehityksessä.

Amazon Web Services (AWS) on yksi maailman tunnetuimmista pilvipalvelujen tuottajista. AWS tarjoaa monipuolisen valikoiman työkaluja verkkopalvelujen rakentamiseen ja skaalautuvien pilvilaskentaympäristöjen luomiseen.

 

AWS Partner Network (APN) -yritykset ovat alansa johtavia ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaita ympäri maailman joustavien ja innovatiivisten pilvipalveluratkaisujen hyödyntämisestä.

Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisaation haasteissa. Syvän AWS-ymmärryksen ja ohjelmistokehitysosaamisen ansiosta takaamme yrityksille parhaan mahdollisen edun pilvipalvelujen hyödyntämisestä sekä pilvipohjaisessa ohjelmistokehityksessä.

 

Jukka Nokso-Koivisto, Myyntijohtaja

Poplatek Oy

Palvelun saatavuus, helpompi ylläpito ja toteutuneen käytön mukaan maksettava kapasiteetti tuovat merkittäviä kustannussäästöjä perinteisiin konesaleihin verrattuna, mikä on kiihdyttänyt pilvipalvelujen käyttöönottoa yrityksissä. Myös Suomalaisen rahapeliyhtiö Veikkauksen maksuliikenne on Poplatekin AWS-pilvipalvelussa.

 

AWS tarjoaa joustavaa ja skaalautuvaa ylläpitokapasitettia

AWS tarjoaa myös lukuisia kehittyneitä ominaisuuksia ja työkaluja, joita voidaan hyödyntää tehokkaassa ja turvallisessa ohjelmistokehityksessä koko järjestelmän arkkitehtuurista lähtien. Pilvipalvelu tarjoaa yritysten käyttöön ylläpitokapasiteettia erittäin joustavasti ja skaalautuvasti.

Paras hyöty pilvipalveluista saadaan, kun järjestelmät suunnitellaan alusta alkaen serverless-ratkaisuja ja AWS:n muita ominaisuuksia hyödyntäen. Tässä erityisosaamisessa haluamme kirittää kaikkia asiakkaitamme.

Jukka Nokso-Koivisto, Myyntijohtaja

Poplatek Oy


 

Kiinnostuitko AWS-pilvipalveluista? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Teoriasta käytäntöön

AWS avasi datakeskuksen Tukholmaan – mitä se tarkoittaa suomalaisille?

KORKEA TIETOTURVA PIENENTÄÄ RISKEJÄ

Poplatek Managed PCI Cloud auttaa nopeammin markkinoille

Poplatekcrew kasvaa

Poplatekin pilviosaaminen vahvistuu jälleen

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.