Yritysjärjestely

Poplatek liittyy osaksi Nets-konsernia

Poplatekin ja sisaryhtiömme Poplapayn vuosi pyörähtää käyntiin vauhdikkaasti uuden yritysoston myötä.

Uusi vuosi jatkuu Netsin kanssa, vahvistaen entisestään yhteistä maksualan asiantuntijuutta – mikäs sen parempi tapa kuin saattaa yhteen alan parhaat asiantuntijat!

Liittyminen osaksi Euroopan laajuista johtavaa toimijaa on meille merkittävä askel. Odotamme innoissamme pääsevämme mukaan Netsin kasvutarinaan Euroopassa ja yhdistämään taitavat tiimimme kehittääksemme yhdessä ratkaisuja kauppiaiden parhaaksi ympäri Euroopan..Mikko Virtanen, Poplatek Oy:n toimitusjohtaja

Yrityskauppa vie kaikkia osapuolia kohti tavoitetta tarjota entistä parempia maksuratkaisuja Euroopan alueelle. Kauppa vahvistettiin 8.1.2020.

 

Poplatekin nykyiset asiakkuudet säilyvät ennallaan, eikä liittyminen Nets-konserniin aiheuta muutoksia sopimuksiin tai hintoihin. Tulevaisuudessa tavoitteena on luoda yhdessä entistä vahvempia maksutapoja, sekä tarjota asiakkaillemme laajemmin erilaisia maksuratkaisuja.

Päämääränämme on olla johtava eurooppalainen maksamisen palvelutalo. Poplatek on ketterä ja hyviä tuloksia aikaansaava teknologiayhtiö ja Poplapaylla on vahvaa osaamista maksupäätepalveluissa. Yhdessä ne lisäävät joustavuuttamme, jotta voimme entistäkin paremmin vastata erilaisiin asiakastarpeisiin Euroopan laajuisesti ja tarjota parhaat mahdolliset maksujen vastaanottamisen palvelut myös tulevaisuudessa.Robert Hoffman,
Netsin kauppiaspalveluiden (Merchant Services) johtaja

Lue Netsin tiedote aiheesta täältä!

 

Lisätietoja: 

 

Mikko Virtanen

+358 50 354 3947

mikko.virtanen@poplatek.fi

Yhtenäinen pilvi-infra

Hyvin toteutettu pilvi-infra helpottaa Veikkauksen liiketoimintaa

AWS & TCO

Miten säästää rahaa kokonaiskustannuksissa AWS:n avulla?

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.