KORKEA TIETOTURVA PIENENTÄÄ RISKEJÄ

Poplatek Managed PCI Cloud auttaa nopeammin markkinoille

Turvalliselle, skaalautuvalle ja kustannustehokkaalle pilvipalvelulle on tällä hetkellä huutava tarve, sillä jokaisen yrityksen pitää täyttää EU:n tiukat tietoturvavaatimukset. Poplatek on tuonut markkinoille korkean tietoturvan pilvipalvelun, Poplatek Managed PCI Cloudin. Se soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joilla on paineita saada tuotteensa markkinoille mahdollisimman nopealla aikataululla. Palvelu vastaa myös EU:n tiukkoihin tietoturvastandardeihin ja on PCI DSS -auditoitu sekä -sertifioitu.

Poplatek Managed PCI Cloud on kattava ja tietoturvallinen tapa operoida sovelluksia ja työkuormia, jotka vaativat kovennettua tietoturvaa ja PCI DSS -standardin noudattamista. Se pyörii Amazon Web Service (AWS) – pilviympäristössä.

 

PCI-sertifiointi tekee palvelusta turvallisen vaihtoehdon yrityksille ottaa käyttöön. Kaikki EU:n asettamat tietoturvavaatimukset on huomioitu ja otettu käyttöön. Skaalautuva pilvipalvelu taipuu niin startup-yritysten, kauppaketjujen, finanssialan toimijoiden kuin suuryritystenkin koviin vaatimuksiin.

Managed PCI Cloud -palvelun avulla yrityksen sensitiivinen data, kriittiset järjestelmät ja tärkeät palvelut pystytään siirtämään pilvipalveluympäristöön turvallisesti sekä suojautumaan tietoturvauhilta ja verkkohyökkäyksiltä. Pilvipalvelun kilpailuetu on nopea, kustannustehokas ja helposti eri toimialoille skaalautuva prosessi.

Räätälöityy nopeasti asiakkaiden tarpeisiin

Palvelun käyttöönotto tapahtuu nopeasti. Aluksi tehdään maksuton tarve- ja säästökartoitus. Siirtymällä perinteisestä konesalipalvelusta pilvipalveluun saadaan aikaan merkittäviä säästöjä. Pelkkien kustannusten sijaan laskemme, kuinka suuret säästöt sekä ratkaisun kokonaiskustannukset (TCO) ovat.

 

Kartoituksen pohjalta laaditaan migraatiosuunnitelma. Asiakkaan tietojärjestelmät pakataan kontteihin joko asiakkaan itsensä tai Poplatekin toimesta. Poplatek hoitaa palvelun ylläpidon ja päivystyksen.

 

Alkukartoituksen jälkeen palvelu saadaan käyttöön arviolta 1-6 kuukaudessa. Perinteisten manuaalisten toimenpiteiden sijaan palvelu hyödyntää automaatiota, mikä nopeuttaa käyttöönottoa ja tehostaa ylläpitoa. Kuukausikustannukset vaihtelevat sen mukaan, miten laaja järjestelmä on kyseessä.

 

 

Yritysten data kiinnostaa

EU:n uusi tietosuoja-asetus ohjaa yrityksiä panostamaan tietoturvaan entistä enemmän. Tietoturva-asetuksen laiminlyömisestä aiheutuvat hallinnolliset sanktiot vaihtelevat rikkeen vakavuudesta riippuen.

 

Yritykset ovat täynnä dataa, joka kiinnostaa ja josta rikolliset ovat valmiita maksamaan. Näin on ollut jo pitkään. Data on yritysten pääomaa ja sille on ottajia. Kaikista rankin tilanne on tietovuoto, jossa yrityksen asiakastiedot ja yksilöidyt henkilötiedot pääsevät vääriin käsiin. Tällaisen tilanteen auheuttamat imagohaitat ja mahdolliset sanktiot voivat kasvaa niin suuriksi, ettei yritys voi jatkaa toimintaansa.

 

Uusi tietosuoja-asetus on hyvä asia. Identiteettivarkauksille ei näy loppua, ja tämä on ainoa keino suojella käyttäjiä niitä vastaan. Asia on tärkeä ja koskettaa meitä kaikkia. Ei tarvitse kuin kurkata omaan lompakkoon ja laskea montako kanta-asiakaskorttia siellä on. Kaikki niiden sisältämät tiedot on varastoitu johonkin. Tällainen data kiinnostaa ja on myös vietävissä rikollisiin tarkoituksiin, mikäli niitä ei ole suojattu oikein.

 


Lue lisää Poplatek Managed PCI Cloudista ja tilaa maksuton säästökartoitus. Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä!

Mikko Virtanen

Mikko Virtanen

Toimitusjohtaja

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Teoriasta käytäntöön

AWS avasi datakeskuksen Tukholmaan – mitä se tarkoittaa suomalaisille?

Ulkoistamalla voi säästää pitkän pennin

EU:n GDPR-tietosuoja-asetus tulee

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.