Poplatek-talentit messuilla

Tupa täynnä foliohattuja ja koodauksen nousevia tähtiä

Poplatek pystytti pisteen 2. marraskuuta järjestettyyn rekrytointitapahtumaan – ohjelmointialan tulevien ammattilaisten kanssa juttua riitti. Itseironisen riemukas foliohattu-teema kertoo poplatekilaisten  intohimosta rakentaa tietoturvallisia palveluita.

Otaniemen OTA-hallissa järjestetyillä TalentIT-messuilla kuhisee. Opiskelijoille suunnatuilla ICT-alan rekrytointimessuilla on mukana yli sata näytteilleasettajaa, Poplatek etunenässä. TalentIT-messuilla oltiin liikkeellä sopivalla huumorilla.

 

Poplatekin pisteellä uteliaisuutta herättivät etenkin foliohatun taitteluohjeet. Teema kertoo Poplatekin intohimosta rakentaa tietoturvallisia palveluita, kertoo messujärjestelyitä hoitanut koodari Jaakko Sipari, Messualuetta itse taiteltu foliokypärä päässään kiertäneen Jaakon ohella messuständillä tervehti myös Poplatekin toimitusjohtaja Mikko Virtanen.

Poplatekilla slogan ”Lupa koodata” tarkoittaa sitä, että osaamistaan pääsee aina kehittämään oman kiinnostuksen mukaan. Samalla Poplatekin koodareihin ja heidän tekemäänsä koodiin voi luottaa. Juniorit pääsevät kehittymään kokeneiden ammattilaisten kanssa, eikä ketään jätetä yksin.
Jaakko Sipari, Poplatek

 

Blockchain- ja pilviteknologiat rekryvalttina

Poplatekilla hetaan kovia koodareita kivoiksi työkavereiksi, oli ohjelmointikieli mikä tahansa. Nyt aikomuksena on ottaa pari kesävahvistusta mukaan tiimiin. Hommaan haetaan opintojen loppusuoralla olevia alan opiskelijoita, joilta löytyy taitoja ja kipinää.

 

Sipari kävikin monet mielenkiintoiset keskustelut, joissa sivuttiin esimerkiksi koneoppimista, maksuratkaisuja ja muita teknologian uusista käänteitä. Vinkiksi Sipari kertoo, että innostus muun muassa Blockchain- ja pilviteknologioihin katsotaan kehittyvässä firmassa eduksi. Toisaalta ensiluokkainen käytettävyys ja tietoturvallinen koodi ovat Poplatekilla aina muodissa.

Koodaamisessa on tärkeää olla aktiivinen harrastepohja ja omia kiinnostuksen kohteita. Pelkillä koulun opeilla ei tässä hommassa pärjää, sillä teknologiat kehittyvät niin kovaa vauhtia. Meidän nousevilta tähdiltä löytyy aina halua kehittyä kovaksi osaajaksi.


Tykkäätkö sinäkin koodata? Kurkkaa avoimet paikat ja hae meille töihin!

 

ps. Jos olosi tuntuu turvattomalta, voit taitella oman foliohatun kuvassa olevilla ohjeilla.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Firma kasvaa, osaaminen vahvistuu

Kolme uutta kasvoa liittyi Poplatekcrew’n riveihin

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Poplatekcrew kasvoi nuorella osaajalla

Aktiivisuus työnhaussa kannattaa

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.