Masterpass kasvattaa myyntiä

Poplatek tuo uuden maksutavan Suomen suurimpiin verkkokauppoihin

Mastercardin kehittämä Masterpass on moderni digilompakko sujuvaan ja turvalliseen maksamiseen. Kauppiaalle Masterpass kasvattaa helppokäyttöisyydellään loppuun asti vietyjen maksutapahtumien määrää. Kuluttajalle Masterpass tarjoaa nopean ja huolettoman tavan maksaa oman pankkisovelluksen sisällä ympäri maailman.

Poplatek tuo ensimmäisten maksupalveluntarjoajien joukossa uuden maksuvaihtoehdon suomalaisten kauppiaiden ulottuville – verkossa, mobiilissa ja kivijalassa.

Poplatekin erinomaisen teknisen toteutuksen ansiosta suomalaisten kauppiaiden on hyvin helppoa ottaa Masterpass käyttöön.Mats Taraldsson, Digitaalisen kehityksen johtaja
Mastercard Worldwide

Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahdin mukaan uusi maksuvaihtoehto tuo merkittäviä etuja suomalaisille kauppiaille ja kuluttajille.

 

– Digilompakko on korttimaksamisen sujuvampi muoto. Masterpass mahdollistaa erittäin kätevät korttimaksut, jotka Poplatekin toteuttamana on helppo valjastaa käyttöön verkko- ja mobiilikaupassa sekä kivijalassa Poplatekin maksupäätteillä, summaa Ahti.

 

Masterpass nopeuttaa ostotapahtumia turvallisuudesta tinkimättä

Masterpassin helppokäyttöisyys ja nopeus perustuu siihen, että käyttöönoton jälkeen asiakkaan ei enää tarvitse toistuvasti syöttää korttitietoja saati naputella osoite- ja yhteystietoja – kaikki on valmiiksi talletettu omaan digilompakkoon.

 

– Maksun hetkellä riittää, että asiakas valitsee haluamansa kortin Masterpass-digilompakosta ja hyväksyy toimitusosoitteen. Kaikki tapahtuu muutamalla klikkauksella, sanoo Taraldsson.

 

Pankin mobiilisovelluksen sisällä toimiva Masterpass myös parantaa verkko- ja mobiiliostosten turvallisuutta sekä asiakkaan että kauppiaan näkökulmasta.

 

– Digilompakko pitää henkilökohtaiset korttitiedot tallessa, eivätkä maksutiedot suotta siirry myyjälle maksun aikana. Masterpass-maksu on myös kauppiaalle huolettomampi tapa vastaanottaa maksuja, sillä korttiasiakkaan henkilöllisyys on varmistettu Mastercardin kautta, kiteyttää Ahti.

 

Masterpass-palvelu vaivattomasti Poplatekilta

Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden myötä Masterpassin odotetaan kasvattavan verkko- ja mobiiliostosten suosiota uusiin lukemiin Suomessa ja kansainvälisesti. Maailmalla suuren suosion kerännyt Masterpass on julkaistu jo 37 maassa, ja yli 340 000 kauppiasta vastaanottaa Masterpass-maksuja. Poplatek vahvistaa ratkaisullaan suomalaiskauppiaiden jalansijaa erityisesti monikanavaisen maksamisen tarpeissa.

 

Masterpass-palvelu sopii erinomaisesti kauppiaille, jotka vastaanottavat maksuja useissa eri kanavissa. Helposti ja nopeasti verkkokauppaan integroitavamaksuvaihtoehto takaa asiakkaalle saumattoman maksukokemuksen, ja tuo kaikki Masterpassin edut yhdellä kertaa kauppiaan käyttöön.

Petri Ahti, CEO

Poplatek Payments

 

Uusi maksuvaihtoehto lanseerattiin Suomen markkinoille keväällä 2017. Poplatekilla ja Mastercardilla valmistaudutaan innolla Masterpassin käyttöönoton kasvattamiseen.

 

– Mastercardin tavoitteena on tehdä ostokokemuksesta digitaalisen maksamisen avulla mahdollisimman turvallinen ja helppo. Masterpass digitaalisena maksualustana on suunnattu vastaamaan tähän tarpeeseen nyt ja tulevina vuosina. Poplatek on meille tärkeä kumppani, ja läheinen yhteistyö tukee tavoitteitamme myös jatkossa, summaa Taraldsson.

 


 

Kauppias, valjasta Masterpass käyttöösi ensimmäisten joukossa ja vastaanota maksuja sujuvasti verkossa, mobiilissa ja kivijalassa! Poplatekilta tilaat helposti koko toteutuksen –Masterpass-palvelusta maksupäätteisiin.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Amazon nousi vilkkaaseen keskusteluun sen jälkeen, kun he julkaisivat uutisen siitä, miten he rakentavat täysin autonomisen kaupan, jossa ei enää ole kassahenkilökuntaa. Ideointi sai vauhtia osakseen Suomessa ja nyt miehittämättömästä itsepalvelukaupasta on tulossa todellisuutta myös meillä.

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

ApplePay sai viime vuonna aikaan vipinää kauppojen kassoilla. Nuorison kesken raha vaihtaa kiivaaseen tahtiin omistajaa suositun MobilePayn avulla. Poplatekin Hilu-rannekemaksut lyhensivät jonoja kesätapahtumissa ja Helsingissä kehutaan kilvan HSL:n kätevää mobiililippua ja sen integroitua korttimaksutoiminnallisuutta.

Mobiilit myyntipisteet

mPOS sujuvoittaa Europark Finlandin pysäköintimaksuja

Europark Finland Oy:n kuudessa pysäköintihallissa on keväästä 2016 lähtien vastaanotettu korttimaksuja Android-tablettien avulla. mPOS-sovelluksella voi ohjata maksupäätteen toimintoja ja tulostaa myynnistä kuitin maksupäätteen tulostimella, ilman että myyjän tarvitsee erikseen koskea koneeseen. Tämä helpottaa myyjien työtä ja vapauttaa tilaa kassatiskiltä.

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.