Poplatek työpaikkana

”Meillä koodataan samaan maaliin”

Poplatekilla ei ole tapana puuhailla piilossa. Yhteisöllisyys on tulosta asioiden jakamisesta ja yhteisestä tekemisestä. Avoin yrityskulttuuri ei ole kuitenkaan yhtä kuin osallistumispakko – täällä saa myös vain koodata.

Oman tuotteen lanseeraus on juhlahetki joka kerta. Poplatekin Hilu-maksuvälineen käyttöönotto viimeisimmillä Helsingin juhlaviikoilla on tästä tuore esimerkki. Mukana tilaisuudessa olivat kaikki halukkaat Poplatekilta, ja VIP-maksuvälineenä toiminutta Hilu-korttia esiteltiin innokkaasti myyjille ja kutsuvieraille.

 

Huvilateltalla tunnelma kohosi kattoon, kun vieraille jaetut Hilu-kortit toimivat täydellisesti. Hilu teki illasta erityisen mieleenpainuvan, sillä harvalla firmalla on omaa maksukorttia. Sitä todella kelpasi esitellä.

 

Lupa koodata

Hilun ohella Poplatekin matkan varrelle on mahtunut monta muutakin ”meidän juttua”. Oman maksupäätepalvelun, Poplatek Paymentsin, kasvu Poplatekin sisältä omaksi yritykseksi on yhteinen ylpeyden aihe.

 

Yhdessä tehdään paljon muutakin kuin tuotesuunnittelua. Kiinnostuspohjalta mukaan pääsee melkein mihin vaan, ja äänensä saa halutessaan kuuluviin.

Toisin kuin monissa muissa softataloissa, meillä on konsulttiliiketoiminnan rinnalla aina tuoteaihioita, joita työstää. Yhdessä suunnitellaan myös työyhteisön kehittämistä. Kiinnostuspohjalta mukaan pääsee melkein mihin vaan.

Erilaisissa työryhmissä suunnitellaan tulevaisuutta ja ratkotaan työyhteisöä askarruttavia asioita uusien toimitilojen valmistelusta virkistyspäivien järjestelyihin. Samalla syntyy myös uusia tuoteideoita ja mukaansatempaavia demoja – koodia unohtamatta.

 

Vaikka yhdessä suunnitellaan paljon, tavoite on päästä mahdollisimman pian tekemään konkreettista. Osa meistä rakastaa koodata niin paljon, ettei malta osallistua muuhun. Eikä painetta ole. Poplatekilla saa osallistua, jos haluaa, mutta saa myös keskittyä koodaamiseen.

 


 

Haluatko liittyä Poplatekcrew:n osaavaan ja rentoon porukkaan? Hae meille töihin täältä. 

Jaakko Sipari

Jaakko Sipari

Software architect

Firma kasvaa, osaaminen vahvistuu

Kolme uutta kasvoa liittyi Poplatekcrew’n riveihin

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Saammeko esitellä

Poplatekin isät kertovat – Joustavuus töissä helpottaa perheen arkea

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.