AWS-Sertifioitu

Poplatekcrew suoritti 10 uutta AWS-sertifikaattia vuodessa – Otatko haasteen vastaan?

Yksi Poplatekin arvoista on kehittyminen, sekä yksilö- että yritystasolla. Tärkeä avaintekijä kehityksen saavuttamiseen on kouluttautuminen. Tänä vuonna Poplatekcrew saavutti 10 AWS-sertifikaattia, ja aiomme saada ainakin 20 lisää vuoden 2019 loppuun mennessä. Ja nyt haastamme myös sinut!

Tänä vuonna 10 asiantuntijaamme ilmottautui ja sertifioitui seuraavilla titteleillä: AWS Solutions Architect, Developer ja Security-asiantuntija. Olemme innokkaita oppimaan, ja nälkämme uutta tietoa kohtaan ei lopu tähän, se on vasta aluillaan.

 

Vuoden 2018 sertifikaattiportfolio:
7 x AWS Certified Solutions Architect – Associate

2 x AWS Certified Developer – Associate

1 x AWS Certified Security – Speciality

 

Huomio: Nämä sertifikaatit on tehty nimenomaan vuoden 2018 aikana, Edellisiä tai tulevia (testien tuloksen julistetaan tammikuussa) sertifikaatteja ei ole laskettu tähän mukaan. 

 

AWS sertifikaatit

 

Sertifikaateissa on kolmen eri tietotason AWS-sertifiointeja. Perusteissa, Cloud Practitioner -tasolla, opitaan AWS:n perusteet. Toisella tasolla, nimeltään Associate, opitaan aiheesta lisää hieman syvemmin. Associate tasolla on kolme eri polkua, joiden perusteella voi erikoistua seuraaviin rooleihin: Solutions Architect, Developer ja SysOps Administrator.

 

AWS-sertifiointien korkeimmalla tietotasolla on Professional-taso. Kyseisellä tasolla on kaksi erikoistumisvaihtoehtoa: Solutions Architect ja DevOps Engineer. Kaikkien edellä mainittujen lisäksi voi hankkia erikoistumiseen tarkoitettua sertifikaatteja seuraavista aihealueista: Advanced Networking, Big Data ja Security.

 

Seuraava tavoitteemme on tuplata vuoden aikana suoritettujen sertifikaattien määrä

Aiomme jatkaa ammatillista kehitystämme, erityisesti pilvipalvelujen saralla. Uskomme, että oikealla kouluttautumisella pääsee jo pitkälle. Rohkaisemme töissä jokaista henkilöä, juniorista senioriin, suorittamaan näitä sertifikaatteja ja kehittämään omia taitojaan. Tähtäimessämme on olla sertifioituja ammattilaisia. Tällä hetkellä tavoitteemme on ensi vuonna saada ainakin 20 uutta sertifiointia, AWS Solutions Architect tai DevOps Engineer -titteleillä. Lisäksi tavoittelemme ainakin neljää eri erikoistumissertifikaatiota.

 

Ole aktiivinen – 3 askelta menestykseen!

1. Etsi sinulle sopiva taso. Sinun ei tarvitse olla pro heti ensimmäisellä kerralla.

2. Etsi oikeat ihmiset. Käy läpi lähipiirisi (tai ulkopiiri), ja etsi ne henkilöt, jotka ovat suorittaneet samoja kokeita. Kysy heiltä rohkeasti vinkkejä.

3. Etsi sinulle paras tapa oppia. Jälleen, kysy vinkkejä ja etsi tietoa. Se vie aikaa, mutta on todella sen arvoista.

 

Kyllä, se on juurikin näin yksinkertaista. Nyt haastamme sinut virallisesti tekemään edes YHDEN AWS-sertifikaatin vuoden 2019 aikana. Oletko valmis?

 


 

Osaatko AWS:n perusteet? Haluatko oppia lisää? Hae mukaan meidän mahtavaan työjengiin täältä.

Hanna ja Heini

Hanna Halonen

Markkinointikoordinaattori

AWS-Sertifioitu

AWS-Sertifioitu

AWS-Sertifioitu

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.