Koodarien oma yritys

Jos tykkäät koodata, tule meille töihin

Työssä viihtyminen ja työkavereihin luottaminen ovat meille kaikki kaikessa. Täällä päätökset tehdään yhdessä – avoimesti ja keskustellen – joten jokaisella on täysi tilaisuus osallistua yrityksen kehittämiseen. Vastuun ohella sinulla on monipuoliset mahdollisuudet vaikuttaa työnkuvaasi ja vapaus valita sinua kiinnostavat projektit.

Kysyimme työntekijöiltämme, miksi ruoho on vihreämpää aidan tällä puolella.
Näistä asioista yksikään heistä ei tinkisi:

 

Hyvä työilmapiiri

Töihin on kiva tulla, sillä meillä toisia autetaan ja jokaisen tekemiseen luotetaan. Yhteinen virkistystoiminta - saunaillat, urheilu ja muut aktiviteetit - sekä työpaikalla että sen ulkopuolella on meille tärkeää.

Hyvinvoinnista huolehditaan

Terveys ei ole meillä vain oletusarvo, vaan teemme aktiivisesti töitä edistääksemme työntekijöidemme hyvinvointia niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Osaavat työkaverit

Työntekijämme ovat alansa parhaita, joten jokainen voi oppia toisilta. Kehittymismahdollisuutesi ovat siis rajattomat. Monipuolisista projekteista pääset valitsemaan ne, joissa haluat haastaa itseäsi sekä tehdä työtä, jonka parhaiten osaat.

Vaikuttaminen

Byrokratian kiemurat ja työpaikkahierarkia ovat meille tuntemattomia käsitteitä. Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi sekä näkemyksesi asioista. Muutoksen tekeminen on nopeaa, helppoa sekä toivottavaa.

Joustavuus ja monipuolisuus

Työajat, -tavat sekä -tarvikkeet sovitetaan jokaisen omiin tarpeisiin. Meillä sinulla on vapaus tehdä ja valita itsellesi kiinnostavia projekteja.

Katse tulevaisuudessa

Olemme tulevaisuuden tekijä - haluamme pysyä muuttuvan maailman mukana sekä kasvattaa liiketoimintaamme. Uskomme omaan tekemiseen ja se näkyy tuloksessamme.

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Aloitin työt Poplatekilla toukokuun alussa eli olen firman uusimpia koodareita. Työskentelen Hilu-tiimissä, ja olen rakentamassa sen Hilu-festarirahaan uutta rajapintaa. Virallinen tittelini on Junior Fullstack Developer. Mennyt kuukausi täällä on ollut työntäyteinen ja todella mielenkiintoinen.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.