Koodarien oma yritys

Jos tykkäät koodata, tule meille töihin

Työssä viihtyminen ja työkavereihin luottaminen ovat meille kaikki kaikessa. Täällä päätökset tehdään yhdessä – avoimesti ja keskustellen – joten jokaisella on täysi tilaisuus osallistua yrityksen kehittämiseen. Pääset halutessasi myös työntekijäomistajaksi, sillä jokainen Poplatekin työntekijä voi ostaa osuuksia yrityksestä vuosittaisessa henkilöstöannissa.

 

Kysyimme työntekijöiltämme, miksi ruoho on vihreämpää aidan tällä puolella.
Näistä asioista yksikään heistä ei tinkisi:

 

Hyvä työilmapiiri

Töihin on kiva tulla, sillä meillä toisia autetaan ja jokaisen tekemiseen luotetaan. Yhteinen virkistystoiminta - saunaillat, urheilu ja muut aktiviteetit - sekä työpaikalla että sen ulkopuolella on tärkeää. Huumori (välillä aika musta sellainen) on osa jokaista työpäiväämme!

Hyvinvoinnista huolehditaan

Terveys ei ole meillä vain oletusarvo, vaan teemme aktiivisesti töitä edistääksemme työntekijöidemme hyvinvointia niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kuukausittainen hieronta ja päivittäinen vitamiiniannos hedelmäkorin antimista ovat kirsikkoina kakun päällä!

Osaavat työkaverit

Työntekijämme ovat alansa parhaita, joten jokainen voi oppia toisilta. Kehittymismahdollisuutesi ovat siis rajattomat. Monipuolisista projekteista pääset valitsemaan ne, joissa haluat haastaa itseäsi sekä tehdä työtä, jonka parhaiten osaat.

Vaikuttaminen

Byrokratian kiemurat ja työpaikkahierarkia ovat meille tuntemattomia käsitteitä. Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi sekä näkemyksesi asioista. Muutoksen tekeminen on nopeaa, helppoa sekä toivottavaa.

Joustavuus ja monipuolisuus

Työajat, -tavat sekä -tarvikkeet sovitetaan jokaisen omiin tarpeisiin. Meillä sinulla on vapaus tehdä ja valita itsellesi kiinnostavia projekteja.

Katse tulevaisuudessa

Olemme tulevaisuuden tekijä - haluamme pysyä muuttuvan maailman mukana sekä kasvattaa liiketoimintaamme. Uskomme omaan tekemiseen ja se näkyy tuloksessamme.

Firma kasvaa, osaaminen vahvistuu

Kolme uutta kasvoa liittyi Poplatekcrew’n riveihin

Syksyn tuulien puhaltaessa ulkona toimistollammekin puhaltelee uudet ja jännittävät tuulahdukset! Syyskuun aikana meillä aloitti kolme uutta työntekijää, jotka vahvistavat Poplatekin osaamista monella eri osa-alueilla.

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa?

Poplatekilla koodataan samaan maaliin, mutta millä kielillä? Selvitimme tarkemmin, mitä ohjelmointikieliä Poplatekcrew’n jäsenet käyttävät - sekä töissä että vapaa-ajalla.