Koodarien oma yritys

Jos tykkäät koodata, tule meille töihin

Työssä viihtyminen ja työkavereihin luottaminen ovat meille kaikki kaikessa. Täällä päätökset tehdään yhdessä – avoimesti ja keskustellen – joten jokaisella on täysi tilaisuus osallistua yrityksen kehittämiseen. Pääset halutessasi myös työntekijäomistajaksi, sillä jokainen Poplatekin työntekijä voi ostaa osuuksia yrityksestä vuosittaisessa henkilöstöannissa.

 

Kysyimme työntekijöiltämme, miksi ruoho on vihreämpää aidan tällä puolella.
Näistä asioista yksikään heistä ei tinkisi:

 

Hyvä työilmapiiri

Töihin on kiva tulla, sillä meillä toisia autetaan ja jokaisen tekemiseen luotetaan. Yhteinen virkistystoiminta – saunaillat, urheilu ja muut aktiviteetit – sekä työpaikalla että sen ulkopuolella on tärkeää. Huumori (välillä aika musta sellainen) on osa jokaista työpäiväämme!

 

Lue esimerkki haasteesta, joka vei porukkamme yhdessä porrastreenin pariin:

Lue lisää

Hyvinvoinnista huolehditaan

Terveys ei ole meillä vain oletusarvo, vaan teemme aktiivisesti töitä edistääksemme työntekijöidemme hyvinvointia niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kuukausittainen hieronta ja päivittäinen vitamiiniannos hedelmäkorin antimista ovat kirsikkoina kakun päällä!

 

Lue lisää oman balanssin löytämisestä blogistamme:

Lue lisää

Osaavat työkaverit

Työntekijämme ovat alansa parhaita, joten jokainen voi oppia toisilta. Kehittymismahdollisuutesi ovat siis rajattomat. Monipuolisista projekteista pääset valitsemaan ne, joissa haluat haastaa itseäsi sekä tehdä työtä, jonka parhaiten osaat.

 

Tutustu tarkemmin siihen, mitä ohjelmointikieliä meillä eniten käytetään:

Lue lisää

Vaikuttaminen

Byrokratian kiemurat ja työpaikkahierarkia ovat meille tuntemattomia käsitteitä. Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi sekä näkemyksesi asioista. Muutoksen tekeminen on nopeaa, helppoa sekä toivottavaa.

 

Meillä koodataan niin sanotusti samaan maaliin. Lue lisää aiheesta blogistamme:

Lue lisää

Joustavuus ja monipuolisuus

Työajat, -tavat sekä -tarvikkeet sovitetaan jokaisen omiin tarpeisiin. Meillä sinulla on vapaus tehdä ja valita itsellesi kiinnostavia projekteja.

 

Lue Poplatekin isien käsitys joustavuudesta alla olevasta linkistä:

Lue lisää

Katse tulevaisuudessa

Olemme tulevaisuuden tekijä – haluamme pysyä muuttuvan maailman mukana sekä kasvattaa liiketoimintaamme. Uskomme omaan tekemiseen ja se näkyy tuloksessamme.

 

Junctionissa 2018 haasteemme käsitteli maksamisen tulevaisuutta. Hyppää niihin tunnelmiin klikkaamalla alta:

Lue lisää

Poplatekcrew kasvaa

Poplatekin pilviosaaminen vahvistuu jälleen

Poplatekin asiantunteva rivistö kasvaa. Uusi vuosi 2019 starttasi tehokkaasti kolmella uudella työntekijällä.

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa?

Poplatekilla koodataan samaan maaliin, mutta millä kielillä? Selvitimme tarkemmin, mitä ohjelmointikieliä Poplatekcrew’n jäsenet käyttävät - sekä töissä että vapaa-ajalla.

Asiakkaalla töissä

HSL-projektin parissa

Moni työntekijöistämme työskentelee eri asiakasprojektien parissa, monesti osan viikkoa asiakkaan tiloissa. Siksi emme aina itsekään tiedä mitä työkaverimme tarkalleen ottaen puuhaavat. On mielenkiintoista kuulla hieman yksityiskohtaisemmin, miten heidän työnsä sujuvat ja mitä ne pitävät sisällään - tietysti asiakkaan tietosuojan sallimissa rajoissa.