IT PRO 2017 -tapahtuma

POps-operointipalvelu lanseerattiin näyttävästi

Poplatekin POps-pilvipalvelu on turvallinen ja kustannustehokas tietojärjestelmäkokonaisuuksien ylläpito- ja operointipalvelu Amazon Web Services -pilvipalvelussa. Perinteisiin konesaleihin nähden toiminta AWS-pilvipalvelualustalla on edullista ja vaivatonta sekä ennen kaikkea tietoturvallista.

Alati kiristyviin tietoturvavaatimuksiin vastaaminen on kallis kilpajuoksu aikaa ja riskejä vastaan. PCI-DSS Level 1-sertifioitu POps on helppo ja turvallinen tapa siirtää nykyiset järjestelmät kustannustehokkaaseen AWS-pilvipalveluun.

POps on Docker-teknologiaa hyödyntävä operointipalvelu vaativien järjestelmäkokonaisuuksien ylläpitoon. Poplatek vastaa järjestelmien sovittamisesta Amazon Web Service -verkkoympäristöön sekä päivystää sovelluksia, virtuaalipalvelimia, tietokantoja ja verkkoyhteyksiä puolestasi.

Mikko Virtanen, Toimitusjohtaja

Poplatek Oy

POps täyttää korttiyhtiöiden maksukorttitietojen sekä EU:n henkilötietosuoja-asetuksen (GDPR 2016/679) vaatimukset. Keskitetty salaisuuksien hallinta, vakioidut rajapinnat sekä automatisoitu ylläpito ja valvonta takaavat järjestelmien toimintavarmuuden 24/7. Poplatekin asiantuntijoilla on usean vuoden kokemus kriittisistä järjestelmistä AWS-ympäristössä. Hyvin suunniteltu siirtymäprosessi mahdollistaa hallitun käyttöönoton ja minimoi käyttökatkokset.

 

POps-pilvipalvelu lanseerattiin IT-alan ammattilaisille suunnatussa IT PRO 2017 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Mobiilit myyntipisteet

mPOS sujuvoittaa Europark Finlandin pysäköintimaksuja

Europark Finland Oy:n kuudessa pysäköintihallissa on keväästä 2016 lähtien vastaanotettu korttimaksuja Android-tablettien avulla. mPOS-sovelluksella voi ohjata maksupäätteen toimintoja ja tulostaa myynnistä kuitin maksupäätteen tulostimella, ilman että myyjän tarvitsee erikseen koskea koneeseen. Tämä helpottaa myyjien työtä ja vapauttaa tilaa kassatiskiltä.

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Amazon nousi vilkkaaseen keskusteluun sen jälkeen, kun he julkaisivat uutisen siitä, miten he rakentavat täysin autonomisen kaupan, jossa ei enää ole kassahenkilökuntaa. Ideointi sai vauhtia osakseen Suomessa ja nyt miehittämättömästä itsepalvelukaupasta on tulossa todellisuutta myös meillä.

Lähimaksaminen

Lähimaksaminen ja se kuuluisa 25 euroa

Lähimaksaminen on nopeaa, helppoa ja yksinkertaista. Oletko kuitenkaan ikinä miettinyt, miten lähimaksaminen toimii?

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.