IT PRO 2017 -tapahtuma

POps-operointipalvelu lanseerattiin näyttävästi

Poplatekin POps-pilvipalvelu on turvallinen ja kustannustehokas tietojärjestelmäkokonaisuuksien ylläpito- ja operointipalvelu Amazon Web Services -pilvipalvelussa. Perinteisiin konesaleihin nähden toiminta AWS-pilvipalvelualustalla on edullista ja vaivatonta sekä ennen kaikkea tietoturvallista.

Alati kiristyviin tietoturvavaatimuksiin vastaaminen on kallis kilpajuoksu aikaa ja riskejä vastaan. PCI-DSS Level 1-sertifioitu POps on helppo ja turvallinen tapa siirtää nykyiset järjestelmät kustannustehokkaaseen AWS-pilvipalveluun.

POps on Docker-teknologiaa hyödyntävä operointipalvelu vaativien järjestelmäkokonaisuuksien ylläpitoon. Poplatek vastaa järjestelmien sovittamisesta Amazon Web Service -verkkoympäristöön sekä päivystää sovelluksia, virtuaalipalvelimia, tietokantoja ja verkkoyhteyksiä puolestasi.

Mikko Virtanen, Toimitusjohtaja

Poplatek Oy

POps täyttää korttiyhtiöiden maksukorttitietojen sekä EU:n henkilötietosuoja-asetuksen (GDPR 2016/679) vaatimukset. Keskitetty salaisuuksien hallinta, vakioidut rajapinnat sekä automatisoitu ylläpito ja valvonta takaavat järjestelmien toimintavarmuuden 24/7. Poplatekin asiantuntijoilla on usean vuoden kokemus kriittisistä järjestelmistä AWS-ympäristössä. Hyvin suunniteltu siirtymäprosessi mahdollistaa hallitun käyttöönoton ja minimoi käyttökatkokset.

 

POps-pilvipalvelu lanseerattiin IT-alan ammattilaisille suunnatussa IT PRO 2017 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Mobiilit myyntipisteet

mPOS sujuvoittaa Europark Finlandin pysäköintimaksuja

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Lähimaksaminen

Lähimaksaminen ja se kuuluisa 25 euroa

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.