Poplatekin pikkujoulureissu

Spraypurkkeja, olutta ja lasersotaa bunkkerissa

Vanhan teollisuushallin seinät ovat täynnä toinen toistaan värikkäämpiä ja yksityiskohtaisempia graffiteja. Spraypullot vain suhisevat hämärtyvässä perjantai-illassa, kun kankaille syntyy sabluunamaalauksia katutaiteilijoiden opastamina. Tällä kertaa Poplatek sekä Poplatek Payments pakkasivat kamppeensa ja suuntasivat firmojen yhteiselle pikkujoulureissulle Berliiniin, missä riitti tehtävää ja nähtävää jokaiselle – myös tuoreille vahvistuksille Timo Yrjölälle ja Eeva Pohjantammille.

Kymmenen vuotta alan töitä tehneelle Timolle Berliinin viikonloppumatka oli ensimmäinen työreissu, jossa keskityttiin puhtaasti hauskanpitoon ja tiimihengen kasvattamiseen. Ohjelma oltiin suunniteltu niin, että iltapäivisin oli aikaa kierrellä nähtävyyksiä, minkä jälkeen kokoonnuttiin yhteen hyvän ruoan ja juoman ääreen.

Tulin kyllä hyvään aikaan taloon – reissu oli tosi hyvin suunniteltu! Ohjelma oli mietitty niin, että tekemistä riitti niin Berliinin konkareille kuin ensi kertaa kaupungissa vierailevillekin.

Timo Yrjölä,

Software Consultant,

Poplatek Oy

Reissussa ryhmähenki tiivistyi

Tuoreiden tulokkaiden mielestä reissusta jäi paljon käteen – hauskoja muistoja ja entistä tiiviimpi tiimi.

 

Erityisenä kohokohtana viikonlopusta jäivät mieleen yhteiset illanvietot sekä viimeisen illan lasersota, joka järjestettiin sodanaikaisessa bunkkerissa. Näin uudemman työntekijän näkökulmasta oli mahtavaa saada tilaisuus tutustua koko työporukkaan yhteisen loman merkeissä, Eeva kommentoi.

 

Ohjelmistotuotantoa opiskeleva Eeva aloitti työt Poplatek Paymentsillä alun perin kesätyöntekijänä, mutta naisen osaamiselle löytyi kysyntää kesäpestin jälkeenkin. Nyt työt ovat vieneet mennessään, ja firmassa aloittelevalle ohjelmoijalle yhteinen reissu oli arvokas kokemus:

Olin ensimmäistä kertaa Berliinissä, ja kaupunki yllätti monipuolisuudellaan. Monet muut olivat käyneet siellä aikaisemmin, joten he toimivat ekspertteinä meidän oppainamme. Kaikki lähtivät täysillä mukaan yhteisiin ohjelmiin – lasersodassakin oltiin sataprosenttisesti messissä.

Eeva Pohjantammi,

Software Developer Trainee,
Poplatek Payments Oy

 


Lue myös, millainen oli reissumme Varsovaan ja millaista oli  Poplatekin IoT-Hackathonissa!

 

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa 2018?

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Balanssia etsimässä

Kuinka löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä?

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.