Luotettavaa maksamista
yrittäjille ja kauppaketjuille

Hitaat ja hankalat maksutapahtumat kampittavat kaupankäyntiä ja masentavat mieltä. Tarjoa asiakkaillesi sujuvaa maksamista ja luontevaa lisämyyntiä palvelusta tinkimättä. Poplatekin avulla tehostat lisämyyntiä, mittaat asiakastyytyväisyyttä, nopeutat kassatyöskentelyä ja parannat palvelua - näppärästi maksupäätteellä.

poplatec-logo-black.png
 

Maksupäätteet kaikkiin myyntiympäristöihin

yomani-ml-maksupaate_02.png

YOMANI ML

Yomani ML on kassajärjestelmiin integroitava ja käytettävyydeltään ylivoimainen maksupääte. Uudessa versiossa on tehokkaampi prosessori, kestävämpi sirulukija ja parempi näyttö.

Katso esite | Pyydä tarjous

yomani-xr-maksupaate_02.png

YOMANI XR

Yomani XR on kiinteän verkkoyhteyden avulla toimiva laadukas erillispääte. Tunnettu muotoilu ja riittoisa kuittirulla tuovat lisää sujuvuutta myyntiin. 

Katso esitePyydä tarjous

img-maksupaate-yoximo.png

Yoximo

Yoximo on 3G- ja WLAN-yhteydellä toimiva kannettava maksupääte, jota voi käyttää sekä erillispäätteenä että kassajärjestelmiin integroituna. 

Katso esite | Pyydä tarjous

img-maksupaate-spire.png

SPIRE SPm20

Poplatekin uusi Spire SPm20 -maksupääte tuo mPOS-myynnin edut kaikkien kauppiaiden ulottuville liikevaihtoon katsomatta. Spire SPm20 -pääte on mahdollista integroida mihin tahansa kassaohjelmaan.

Katso esitePyydä tarjous

valina-maksupaate.png

Valina

Uuden sukupolven ratkaisu nopeaan ja mutkattomaan maksamiseen kohteissa, joissa myyjä ei ole paikalla. Valina tekee ostamisen helpoksi esimerkiksi huoltoasemilla, lippuautomaateilla, maksullisilla parkkipaikoilla sekä myyntiautomaateilla kaikkialla maailmassa.

Katso esitePyydä tarjous

 

Avaimet käteen -maksupäätepalvelut
helposti ja nopeasti

 
MAKSUPÄÄTTEET KAIKKIIN MYYNTIYMPÄRISTÖIHIN Poplatekin korttimaksupalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmatkin vaatimukset. Maksupääte on käyttövalmis heti, kun se on saanut yhteyden verkkoon. Lue lisää

MAKSUPÄÄTTEET KAIKKIIN
MYYNTIYMPÄRISTÖIHIN

Poplatekin korttimaksupalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmatkin vaatimukset. Maksupääte on käyttövalmis heti, kun se on saanut yhteyden verkkoon.

Lue lisää

LAITETURVA -ei hätää! meiltä vaihtolaite minuutissa Nuku yösi hyvin – myös kiireisen sesongin aikana! Ketjuasiakkaiden oma laiteturva takaa vaihtolaitteen rikkoutuneen maksupäätteen tilalle minuutissa. Pyydä heti tarjous!

LAITETURVA -ei hätää! meiltä vaihtolaite minuutissa

Nuku yösi hyvin – myös kiireisen sesongin aikana! Ketjuasiakkaiden oma laiteturva takaa vaihtolaitteen rikkoutuneen maksupäätteen tilalle minuutissa.

Pyydä heti tarjous!

FLEXIPOS - lisämyyntiä ja asiakastyytyväisyyttä Happy or not? Isompi ateriakoko? FlexiPOS-sovellus automatisoi lisämyynnin ja asiakastiedon keruun suoraan maksupäätteestä. Lue lisää flexipos

FLEXIPOS - lisämyyntiä ja asiakastyytyväisyyttä

Happy or not? Isompi ateriakoko? FlexiPOS-sovellus automatisoi lisämyynnin ja asiakastiedon keruun suoraan maksupäätteestä.

Lue lisää flexipos

Kattavat maksupäätteiden hallintatyökalut Päivitykset tapahtuvat automaattisesti verkon yli. Lue lisää

Kattavat maksupäätteiden hallintatyökalut

Päivitykset tapahtuvat automaattisesti verkon yli.

Lue lisää

API DRIVEN – avoimet rajapinnat Poplatekin maksupäätteet ovat helposti liitettävissä osaksi nykyaikaisia omnichannel- ja kassaratkaisuja. Ne voidaan kytkeä myös mobiili- tai pilvikassaan. Lue lisää

API DRIVEN – avoimet rajapinnat

Poplatekin maksupäätteet ovat helposti liitettävissä osaksi nykyaikaisia omnichannel- ja kassaratkaisuja. Ne voidaan kytkeä myös mobiili- tai pilvikassaan.

Lue lisää

Joustavat lisäarvopalvelut maksupäätteisiin Happy or not? Isompi ateriakoko? Osta kolme, maksa kaksi! FlexiPOS-sovellus ehdottaa lisämyyntiä ja mittaa asiakastyytyväisyyttä suoraan maksupäätteestä. Lue lisää

Joustavat lisäarvopalvelut maksupäätteisiin

Happy or not? Isompi ateriakoko? Osta kolme, maksa kaksi! FlexiPOS-sovellus ehdottaa lisämyyntiä ja mittaa asiakastyytyväisyyttä suoraan maksupäätteestä.

Lue lisää

poplatec-logo-white.png

Kiinnostuitko?


Pyydä tarjous!

Poplatek on kumppani, joka ei jätä pulaan. Teemme maksamisesta turvallista, helppoa ja luotettavaa.

+358 40 456 1313       jaakko.turunen@poplatek.fi