Hiluttaako?

Valmu, täältä tullaan!

Valkeakoskella meno muuttuu hurjaksi 26.-29.7., kun Työväen Musiikkitapahtuma pärähtää käyntiin. Me Poplatekilla saamme ylpeästi sanoa, että olemme mukana kyseisillä juhlilla! Oma innovaatiomme Hilu-maksutapa koreilee kaikkien festarikävijöiden ranteessa.

Mikä on Hilu?

Hilu-konsepti syntyi pari vuotta sitten, kun aloimme Poplatekissa miettiä, miten isojen yleisötapahtumien maksutapahtumia voisi nopeuttaa.

 

Nopeasti havaitsimme, että Hilu toimii erinomaisesti juuri festivaaliympäristössä, jossa maksutapahtumien tulee olla nopeita sekä helppoja. Koska useimmilla festivaaleilla on käytössä jokin ranneke, niihin saa varsin helposti lisättyä maksusirun, jolloin maksaminen helpottuu. Nyt festarivieraan tarvitsee vain vilauttaa rannekettaan maksupäätteelle ja maksu rekisteröityy – turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

Hilussa oleva siru on yhteydessä reaaliaikaisesti toimivaan Hilu-appiin, josta kukin voi seurata oman rannekkeensa saldoa. Samasta appista voi myös lisätä rahaa omalle Hilu-tilille. Rahaa voi ladata myös tapahtuman asiakaspalvelupisteellä. Käyttämättä jääneet rahat palautetaan pyynnöstä rannekkeen omistajalle tapahtuman jälkeen. Hilu.fi nettisivuilta löydät tästä lisää tietoa. Mikäli ranneke häviää, on Hilu-appissa mahdollisuus irrottaa ranneke appiin luodusta tilistä.

 

 

Miksi olemme Hilusta niin ylpeitä?

Olemme ylpeitä Hilusta, koska se on suomalaista innovaatiota sekä toimii todella hyvin! Uskomme vahvasti, että tällä maksuvälineellä on kysyntää Suomessa. Mikä on Hilun tulevaisuus? Sen aika vain näyttää. Nyt toivomme ennen kaikkea, että pääsette testaamaan Hilua Valkeakoskella ja tykästytte siihen yhtä lujasti kuin me!

 


 

Ps. Mikäli olet Valkeakoskella, tule rohkeasti kysymään Hilu-tiimiltämme lisää aiheesta! Olemme heti sisäänkäyntien läheisyydessä. Jos myös bongailet meitä keikoilta, voit silloinkin tulla vetämään meitä hihasta. Meille on ilo olla sinulle avuksi!

Valmu takana

Hilun tulevaisuus edessä!

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.