Ohjelmistopalveluita, joilla onnistut

Luottamuksen merkitystä ei voi yliarvioida

Poplatek Oy on vuonna 2009 perustettu asiakaslähtöisen ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä. Palvelemme laajasti eri toimialoja ja olemme mukana monissa maksamiseen, teolliseen Internettiin ja vähittäiskaupan digitalisointiin liittyvissä hankkeissa.

 

Meillä on pitkä kokemus Suomen johtavien maksuratkaisujen toteutuksesta. Olemme muun muassa tuoneet ensimmäisenä Suomessa lähimaksun ja Siirto-maksut osaksi asiakkaidemme palveluja. Ohjelmistokehityksen saralla meidät tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja tietoturvasta.

 

Teemme ohjelmistopalveluiden hankinnasta helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

3 MRD

Maksuratkaisujemme transaktioiden arvo

Meillä langat pysyvät käsissä. Kehittämiemme maksuratkaisujen kautta kulkee vuosittain yli kolmen miljardin euron edestä transaktioita.

3,2 M

Liikevaihto

Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen. Uskomme vahvasti omaan toimintaamme ja tavoittelemme kasvun moninkertaistumista.

100 %

Asiakastyytyväisyys

Kun sovituista asioista pidetään kiinni ja yhteistyö on sujuvaa, asioilla on tapana onnistua. Niin myös meillä.

100 %

Työntekijöiden omistama

Täällä asioita tehdään kuten itselle tekisi. Seisomme työmme takana ja sitoudumme asiakkaidemme tarpeisiin pitkällä tähtäimellä.

Miksi valita meidät?

Luottamuksen merkitystä tärkeissä projekteissa ei voi yliarvioida. Tarjoamme tueksesi AWS-pilvipalveluiden ja ohjelmistokehityksen parhaat osaajat sekä asiakkaalleen omistautuneet asiantuntijat. Emme epäröi tuoda pöytään uusia ideoita ja sparrata visiota entistä kirkkaammaksi.

Tiivis DevOps-malli sekä kehittämämme valmiit alustat tuovat projekteihisi etumatkaa ja vauhtia.

VALMIIT

ALUSTAT

NOPEA

TOTEUTUS

PARHAAN TIIMIN

TAKUU

MATALA HIERARKIA

OIKEIN AJOITETTU

TOIMEENPANO

Saammeko esitellä

Poplatekin isät

Poplatekin isät kertovat, miten isyyden ja työnteon yhdistäminen käytännössä onnistuu. Meillä lapsen voi tuoda töihin, harrastuksien takia voi joustaa työajoissa, eivätkä työt rasita isyysvapaalla olevia arjen sankareita.

Miten löytää

Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Työ ja vapaa-aika. Siinäpä vasta yhdistelmä. Toisilla ne kulkevat käsi kädessä, toisilla nämä luvut eivät sovi edes samaan kirjaan. Mutta kuinka asian pitäisi olla? Onko tähän kiveen hakattua vastausta?