Ohjelmistopalveluita, joilla onnistut

Luottamuksen merkitystä ei voi yliarvioida

Poplatek Oy on vuonna 2009 perustettu asiakaslähtöisen ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä. Palvelemme laajasti eri toimialoja ja olemme mukana monissa maksamiseen, teolliseen Internettiin ja vähittäiskaupan digitalisointiin liittyvissä hankkeissa.

 

Meillä on pitkä kokemus Suomen johtavien maksuratkaisujen toteutuksesta. Olemme muun muassa tuoneet ensimmäisenä Suomessa lähimaksun ja Siirto-maksut osaksi asiakkaidemme palveluja. Ohjelmistokehityksen saralla meidät tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja tietoturvasta.

 

Teemme ohjelmistopalveluiden hankinnasta helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

3 MRD

Maksuratkaisujemme transaktioiden arvo

Meillä langat pysyvät käsissä. Kehittämiemme maksuratkaisujen kautta kulkee vuosittain yli kolmen miljardin euron edestä transaktioita.

3,2 M

Liikevaihto

Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen. Uskomme vahvasti omaan toimintaamme ja tavoittelemme kasvun moninkertaistumista.

100 %

Asiakastyytyväisyys

Kun sovituista asioista pidetään kiinni ja yhteistyö on sujuvaa, asioilla on tapana onnistua. Niin myös meillä.

100 %

Työntekijöiden omistama

Täällä asioita tehdään kuten itselle tekisi. Seisomme työmme takana ja sitoudumme asiakkaidemme tarpeisiin pitkällä tähtäimellä.

Miksi valita meidät?

Luottamuksen merkitystä tärkeissä projekteissa ei voi yliarvioida. Tarjoamme tueksesi AWS-pilvipalveluiden ja ohjelmistokehityksen parhaat osaajat sekä asiakkaalleen omistautuneet asiantuntijat. Emme epäröi tuoda pöytään uusia ideoita ja sparrata visiota entistä kirkkaammaksi.

Tiivis DevOps-malli sekä kehittämämme valmiit alustat tuovat projekteihisi etumatkaa ja vauhtia.

VALMIIT

ALUSTAT

NOPEA

TOTEUTUS

PARHAAN TIIMIN

TAKUU

MATALA HIERARKIA

OIKEIN AJOITETTU

TOIMEENPANO

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

ApplePay sai viime vuonna aikaan vipinää kauppojen kassoilla. Nuorison kesken raha vaihtaa kiivaaseen tahtiin omistajaa suositun MobilePayn avulla. Poplatekin Hilu-rannekemaksut lyhensivät jonoja kesätapahtumissa ja Helsingissä kehutaan kilvan HSL:n kätevää mobiililippua ja sen integroitua korttimaksutoiminnallisuutta.

AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Veikkauksella on helppo hymyillä – rahapeliyhtiön kortti- ja verkkomaksaminen siirrettiin sulavasti Poplatekin ylläpitämään AWS-pilvipalveluun. Migraatioprojektin myötä Poplatek tuottaa Veikkaukselle keskitettyjä maksunvälityspalveluita verkkokauppamaksujen ja 20 400 maksupäätteen korttimaksujen osalta.

Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Poplatek tukee HSL:ää uusien maksutapojen ja tuotteiden kehittämisessä. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville.