Ohjelmistopalveluita, joilla onnistut

Luottamuksen merkitystä ei voi yliarvioida

Poplatek Oy on vuonna 2009 perustettu pilvinatiivin ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä. Osaamisemme kattaa laajan skaalan teknologioita, järjestelmiä sekä työtapoja, jotka takaavat tehokkaat ja toimivat ratkaisut.

 

Palvelemme laajasti eri toimialoja ja olemme mukana monissa maksamiseen, teolliseen internetiin ja vähittäiskaupan digitalisointiin liittyvissä hankkeissa.

 

Meillä on pitkä kokemus Suomen johtavien maksuratkaisujen toteutuksesta. Olemme muun muassa tuoneet ensimmäisenä Suomessa lähimaksun ja Siirto-maksut osaksi asiakkaidemme palveluja. Ohjelmistokehityksen saralla meidät tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja tietoturvasta. Lisäksi AWS partnerina strategisena missionamme on kehittää maailmasta pilvinatiivimpi.

 

Teemme ohjelmistopalveluiden hankinnasta helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

3 MRD

Maksuratkaisujemme transaktioiden arvo

Meillä langat pysyvät käsissä. Kehittämiemme maksuratkaisujen kautta kulkee vuosittain yli kolmen miljardin euron edestä transaktioita.

3,2 M

Liikevaihto

Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti vuodesta toiseen. Uskomme vahvasti omaan toimintaamme ja tavoittelemme kasvun moninkertaistumista.

100 %

Asiakastyytyväisyys

Kun sovituista asioista pidetään kiinni ja yhteistyö on sujuvaa, asioilla on tapana onnistua. Niin myös meillä.

100 %

Työntekijöiden omistama

Täällä asioita tehdään kuten itselle tekisi. Seisomme työmme takana ja sitoudumme asiakkaidemme tarpeisiin pitkällä tähtäimellä.

Miksi valita meidät?

Luottamuksen merkitystä tärkeissä projekteissa ei voi yliarvioida. Tarjoamme tueksesi AWS-pilvipalveluiden ja ohjelmistokehityksen parhaat osaajat sekä asiakkaalleen omistautuneet asiantuntijat. Emme epäröi tuoda pöytään uusia ideoita ja sparrata visiota entistä kirkkaammaksi.

Tiivis DevOps-malli sekä kehittämämme valmiit alustat tuovat projekteihisi etumatkaa ja vauhtia.

VALMIIT

ALUSTAT

NOPEA

TOTEUTUS

PARHAAN TIIMIN

TAKUU

MATALA HIERARKIA

OIKEIN AJOITETTU

TOIMEENPANO

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota